Over de fotograaf

Erik BronsEr is voor mij niks mooier dan op pad zijn om de wereld vast te leggen zoals ik die zou willen zien. Als landschapsfotograaf heb ik die kans en gebruik die om de mooiste beelden vast te leggen in unieke lichtomstandigheden. Landschappen en stadsgezichten zijn mijn onderwerpen, maar wat mijn foto’s uniek maken is het gebruik van licht en het mengen van tijd.

Mengen van tijd?! Zeker, in mijn foto’s is vaak meer dan één enkel moment vastgelegd. Ik probeer de volle beleving mee te geven van de tijd dat ik ter plaatse was. Om dit te doen gebruik ik beelden van verschillende momenten van een enkele compositie, die ik combineer tot een uniek resultaat. Een cityscape met donker blauwe luchten van vlak na zonsondergang, prachtige doortekening en het sfeervolle licht van de straatlantaarns en verlichte huizen. Landschappen de gloed van tegenlicht en een stralende zon die net achter de bergen wil verdwijnen. Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik voor werk maak, of neem een kijkje in mijn webshop.

Behalve zelf fotograferen, vind ik het geweldig om mijn kennis over te dragen aan andere mensen. Dit doe ik dan ook met veel plezier door het geven van een basiscursus fotografie en diverse workshops. Ik ben beschikbaar voor commerciële opdrachten, lezingen en privé les. Hiervoor (of alle andere vragen) kan contact worden opgenomen via het contactformulier.