Banner fotografie workshops met een foto van de Zeelandbrug

Bij de basis cursus fotografie in het centrum van Den Haag leg ik je in begrijpelijke taal uit hoe je het maximale uit jouw camera kunt halen. We gaan aan de slag met techniek en compositie, zowel in theorie als in de praktijk. Op deze manier krijg je de basis snel in de vingers en kun je zelf aan de slag om mooiere foto’s te maken.

Logo van de Rooij Fotografie
In samenwerking met De Rooij Fotografie

Heb je een nieuwe camera gekocht waar je nog niet het maximale uit haalt? Of heb je al een tijd een camera, maar heb jij je nog niet kunnen verdiepen in alle mogelijkheden? Dan  is deze basiscursus fotografie in Den Haag de perfecte cursus om verder te komen met jouw fotografie. 

Met heldere uitleg over toepassen van de juiste techniek, leer je foto’s maken met een mooie onscherpe achtergrond, bewegende onderwerpen scherp vast te leggen en welke instellingen je kunt gebruiken als er weinig licht is. Naast de basis techniek is er ook aandacht voor compositie, handige functies van de camera, kleurgebruik en uitleg over diverse accessoires. Begrippen als diafragma, sluitertijd, ISO-waarde en belichtingsdriehoek zullen je bekend zijn, zodat je aan de slag kunt met handmatige instellingen van jouw camera. 

Alle stof wordt zowel in theorie als praktijk aangeleerd. We gaan er samen mee aan de slag om alles toe te passen in het echt. Deze fotografie cursus in Den Haag zal je een goede basis geven om jezelf verder te ontwikkelen en meer uit de camera te halen! 

Overzicht

Deelnemers

6 tot 10 personen

Organisatie

Docent

Erik Brons

Niveau

Beginners

Prijs

€ 109,00 inc. BTW

Foto van een oude praktica spiegelreflex camera