Mijn blog is Live!

Gefeliciteerd, je bent op de eerste post van mijn fotografieblog beland! Waarom dit blog en waarom nu? Het korte antwoord is omdat het nu kan. Voor het langere antwoord moet je iets verder door lezen.

Inmiddels ga ik als semi-professioneel fotograaf door het leven. Ik bied workshops aan in samenwerking met De Rooij Fotografie, verkoop werken via mijn website en heb af en toe opdrachten. Dit alles zou ik niet bereikt hebben zonder de hulp van alle blogs, vlogs, tutorials en reviews die ik heb kunnen vinden op het internet. Dit heeft me alles bijelkaar een schat van kennis en inspiratie opgeleverd. Naar mijn mening is het op een bepaald moment dan ook tijd om iets terug te doen, door op mijn beurt weer kennis, ervaringen en hopelijk inspiratie door te geven. Fair is fair tenslotte…

Wat mag je verwachten op dit blog?

Ik ben met name actief op het gebied van cityscape- en landschapsfotografie. Met een combinatie van bepaalde technieken in de praktijk en specifieke stijl van nabewerking probeer ik me te onderscheiden van andere (vaak fantastische) fotografen die ook op dit vlak bezig zijn. Behalve mijn favoriete genre ben ik ook bekend met strobist fotografie. In dit blog mag je uitleg over praktijk technieken verwachten en veel tips en tricks over nabewerking. Denk aan nachtfotografie… raw bewerking… zonsondergang fotograferen, panorama’s maken, flits technieken en nog veel meer. Ik hoop je mee te nemen voor informatie en inspiratie en zo mijn steentje bij te dragen.

Waar ik niet goed in ben? Tja… ik heb geen business model, ik heb geen grootse plannen die ten uitvoer gebracht moeten worden, ik ben een slechte zakenman. Is dat slim? Nee… Maar voor mij geeft dit de vrijheid om te werken vanuit passie en puur plezier voor het ambacht.

Succes, plezier en prachtig licht toegewenst!

Erik

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.